Leveringsvoowaarden - Treinelektronika.com

Wij zijn gesloten van 12-6 tot en met 2-7 in verband met onze jaarlijkse inventarisatie.
Bestellingen geplaatst in deze periode worden vanaf 2-7 geleverd.
Ga naar de inhoud
Leveringsvoorwaarden
Leveringsvoorwaarden 20211016-V1.0
 
 
LET OP! Bezoek is alleen mogelijk op afspraak met in inachtneming van de corona regels.

 
VOORWAARDEN VOOR HET BESTELLEN
 
Bestellingen:
 
Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling door Treinelektronika. Treinelektronika is gerechtigd bestellingen te weigeren. Indien er een bestelling geplaatst wordt met een artikel welke een omschrijving en of prijs blijkt te hebben die niet klopt, zal Treinelektronika dit via email of telefonisch bekend maken, zowel u als besteller als Treinelektronika houden in dat geval het recht om de bestelling te weigeren. Treinelektronika houdt ingeval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten.

 
Afbestellen:
 
Bestelde artikelen / onderdelen kunnen tot dat ze zijn verzonden worden afbesteld daarna moet het worden afgenomen (ook al is het verkeerde onderdeel besteld), het maakt dan ook niet uit hoelang het in bestelling staat. De factuur dient binnen de daarvoor staande termijn volledig te worden voldaan. Na ontvangst kan overlegd worden hoe het wordt opgelost. Speciaal voor u gemaakte goederen worden in principe niet retour genomen.

 
Afbeeldingen op de website:
 
De foto's welke op de website van Treinelektronika worden gebruikt zijn eigendom van Treinelektronika of het desbetreffende merk. Treinelektronika gebruikt deze foto's uitsluitend voor promotie en gebruikt deze foto's omdat Treinelektronika dealer is van de desbetreffende merken. De foto's mogen niet gekopieerd worden zonder toestemming van het desbetreffende merk.

 
Artikelomschrijving en verpakkingseenheid:
 
Een fout in de omschrijving van een artikel, zoals verpakkingseenheden kunnen leiden tot het niet leveren van het artikel of het niet leveren van de hoeveelheid zoals het in de omschrijving vermeld staat.

 
Korting:
 
Kleine onderdelen zijn vaak in meerdere verpakkingen leverbaar; dan is de eventuele korting hierin al verrekend. Voor grotere afnames is een eventuele korting van te voren af te spreken.

 
Eigendomsvoorbehoud:
 
Het eigendom van geleverde artikelen gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van de overeenkomst aan Treinelektronika verschuldigd bent, heeft voldaan.

 
Betalen
 
Indien u voor de eerste maal besteld, moet u vooruitbetalen na het ontvangen van de factuurgegevens.  De factuur ontvangt u per email, tenzij anders onderling is afgesproken.

 
Backorders
 
Treinelektronika behoudt zich het recht voor, te wachten met het versturen van back-orders, als een item uit die back-order op korte termijn gaat worden uitgeleverd.

 
Verzendkosten

 
Nederland
 
·      €4,50 per PostNL, DPD en DHL
 
Bij leveringen vanaf 50 euro, binnen Nederland, gratis verzending, uitgezonderd:
 
·      losse transformatoren , tenzij anders vermeld
 
·      reparaties buiten garantietermijn
 
·      omgebouwd rollend materieel
 
·      pallets
 
 
België
 
·      €5,- per PostNL, Bpost, DPD
 
Bij leveringen vanaf 50 euro, naar België, gratis verzending, uitgezonderd:
 
·      losse transformatoren , tenzij anders vermeld
 
·      reparaties buiten garantietermijn
 
·      omgebouwd rollend materieel
 
·      pallets

 
Overigen
 
Andere landen, en niet genoemde condities op aanvraag.

 
Prijzen:
 
Alle prijswijzigingen en leveringen voorbehouden.
 
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 
Bestelformulier:
 
U dient alle velden met een * van het online bestelformulier in te vullen anders is het niet mogelijk om uw bestelling te realiseren.

 
Retourzendingen
 
Retourzending tijdens garantieperiode
 
Het retour sturen van een garantie artikel is gratis na het maken van een afspraak per email met Treinelektronika.  U krijgt dan een retournummer dat u op de zending moet vermelden. Elke andere manier van retour sturen wordt niet vergoed of geaccepteerd.
 
Het artikel dient verpakt te zijn in zijn originele verpakking. Kosten ingevolge slechte of ontbrekende verpakking zullen in rekening worden gebracht.

 
Retourzending tijdens zichttermijn
 
De zichttermijn is 14 dagen na ontvangst. Het geretourneerde artikel mag geen gebruikssporen hebben en moet in de originele verpakking zijn verpakt. Bij schade aan de verpakking of bij gebruikssporen wordt maximaal 60% van de waarde van het artikel vergoed. Het retour sturen van een artikel tijdens de zichttermijn gebeurt op uw eigen kosten en verantwoording. Eventueel berekende korting op de verzendkosten naar de klant, zoals "gratis verzending", zal bij de klant in rekening worden gebracht als hierdoor het oorspronkelijke factuur bedrag onder de gratis verzendingsnorm komt. Reeds in elkaar gezette bouwdozen en schakelingen kunnen niet worden geretourneerd.
 
Als deze niet goed functioneren kunnen ze, indien een ondersteuning per email niet helpt, binnen de zichttermijn na overleg opgestuurd worden als reparatie. ( Zie hier onder )

 
Retourzending voor reparatie en overige reparatie of ombouw verzendingen
 
Neem voor opsturen van een pakket contact op via het contactformulier.
 
U krijgt dan een retournummer dat u op de zending moet vermelden.
 
Elke andere manier van retour sturen wordt niet geaccepteerd.
 
 
De klant is verantwoordelijk voor een stevige verpakking. Transportschade door slechte verpakking zal niet worden vergoed.
Terug naar de inhoud