Over - Treinelektronika.com

Wij zijn gesloten van 12-6 tot en met 2-7 in verband met onze jaarlijkse inventarisatie.
Bestellingen geplaatst in deze periode worden vanaf 2-7 geleverd.
Ga naar de inhoud
Over ons
GESCHIEDENIS
De Hobby met treinen en elektronika begint  in de 60-er jaren. Na het afronden van de elektronika studie en enige jaren industriële ervaring groeit de hobby uit zijn jasje. De vraag naar schakelingen en losse onderdelen wordt zo groot dat de hobby een bedrijf is geworden. Treinelektronika wordt opgericht.
HEDEN
Treinelektronika levert complete schakelingen en losse elektrische- en elektronische componenten. Verder is het programma aangevuld met een beperkt assortiment gereedschap en meetapparatuur bedoelt voor de elektrische en of elektronische modelspoor hobby. De verkoop vindt uitsluitend plaats via de website.
ASSORTIMENT
Treinelektronika heeft in het standaard programma de meest gangbare componenten voor de e-modelbouw, waaronder een uitgebreide collectie led’s. Op verzoek kunnen ook onderdelen buiten het standaard programma worden geleverd. Een uitzondering is dat Treinelektronika geen treinen en rails of onderdelen hiervoor levert.

Het programma bestaat o.a. uit gebruiksklare schakelingen en kits zoals Lok-, wissel-, sein- en servo decoders, pendelautomaten en het besturingssysteem van de firma Tams. Ook verkopen wij timers, relais schakelingen, zwaai- en knipper installaties, verkeerslicht installaties, etc.

Verder biedt Treinelektronika u een groot assortiment losse componenten: weerstanden, spoeltjes, condensators, dioden, led’s, transistors, schakelaars, relais, stekkers, connectors, thermische- en glaszekeringen, batterijen en houders, lampjes, etc.

Ook is het mogelijk, na overleg, schakelingen op klant specificatie te laten maken.
Terug naar de inhoud